Over ons

Sinds februari 2019 zitten wij vol enthousiasme in ons nieuwe pand in Beltrum! Van buiten hersteld in zijn oude glorie, van binnen gemoderniseerd tot een praktijkpand met diagnostische mogelijkheden als echografie, röntgenologie en een uitgebreid laboratorium. Het pand beschikt over een klimaat gestuurde apotheek met ruime koelwand en een operatiekamer met gasanesthesie en bewakingsapparatuur om de risico’s van de narcose tot een minimum te beperken.

Om u en uw huisdier extra service te bieden hebben wij naast onze hoofdlocatie in Beltrum een dependance in Eibergen. U kunt hier terecht voor een afspraak bij uw dierenarts of voor het ophalen van voer en/of medicatie. Indien nodig wordt uw dier voor aanvullend onderzoek of bijvoorbeeld een operatie doorgestuurd naar onze hoofdlocatie in Beltrum.

Ons streven is om goede kwaliteit diergeneeskunde te leveren met tijd en aandacht voor patiënt en eigenaar. Met begrijpbare uitleg, brede kennis van zaken en onze passie voor dieren zorgen wij er elke dag voor dat uw dier bij ons de juiste zorg krijgt. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen expertise en schoolt zich regelmatig bij.

Beltrum

Mr. Nelissenstraat 32
7156 MD Beltrum
0544 - 481 366
info@dapbeltrum.nl

Eibergen

De Brink 6 (in de Discus)
7151 CR Eibergen
0545 - 217 005
info@dapbeltrum.nl

Disclaimer | Algemene voorwaarden 
© Dierenartsenpraktijk Beltrum