Vacature landbouwdierenarts

Rundvee dierenarts Beltrum (32 tot 40 uur)

Gezocht: Een partner voor de toekomst!

Wij zoeken een rundvee dierenarts om samen de toekomst in te gaan. Wil jij werken in de mooie Achterhoek met een trouwe klantenkring en veel ruimte voor persoonlijke groei? Zit jij niet te wachten op een dienstverband onder grote ketens? Interesse in deze vacature? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden:

Dierenartsenpraktijk Beltrum is een moderne middelgrote praktijk waarin wij veel waarde hechten aan een goed klantcontact. Wij bieden een uitdagende functie waarin je jezelf mag zijn en waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt. Je werkt samen in een hecht en ervaren team van assistentes en dierenartsen.

Dierenartsenpraktijk Beltrum werkt in een nieuw concept wat dierenartsen de ruimte en de rust geeft om zich te ontwikkelen, met zicht op een goed werk-privé balans en vooral veel plezier in het werk. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om op termijn te participeren in de praktijk.

Wie ben jij:

Als 1 op 1 dierenarts ben jij het aanspreekpunt voor zowel onze rundvee als mogelijk ook onze vleeskalverenklanten. Affiniteit met de vleeskalverhouderij zou daarom een pluspunt zijn.
Word jij blij van adviseren, begeleiden, doelen stellen en medezeggenschap?Wacht dan niet langer en bel, kom gewoon gezellig langs of stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV tot uiterlijk 3 september 2021 naar:

Dierenartsenpraktijk Beltrum
Meester Nelissenstraat 32
7156 MD Beltrum
Tel: 0544 – 481 366

Email: jhofstede@dapbeltrum.nl
www.dapbeltrum.nl

Contactpersoon voor deze vacature: Janneke Hofstede

Disclaimer | Algemene voorwaarden 
© Dierenartsenpraktijk Beltrum