Vacature gezelschapsdierenarts

Gezelschapsdierenarts Dierenartsenpraktijk Beltrum (32 tot 40 uur)

Gezocht: Een partner voor in de toekomst!

Wij zoeken een gezelschapsdierenarts om samen de toekomst in te gaan. Wil jij werken in de mooie Achterhoek met een trouwe klantenkring en veel ruimte voor persoonlijke groei? Zit jij niet te wachten op een dienstverband onder grote ketens? Interesse in deze vacature? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden:

Dierenartsenpraktijk Beltrum is een moderne praktijk uitgerust met alle appratuur die nodig is om de eerstelijns zorg op te vangen. Je werkt samen in een hecht en ervaren team van dierenartsen en assistentes.

Dierenartsenpraktijk Beltrum werkt in een nieuw concept wat dierenartsen de ruimte en de rust geeft om zich te ontwikkelen, met zicht op een goed werk-privé balans en vooral veel plezier in het werk. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om op termijn te participeren in de praktijk.

Wie ben jij:

Voor de praktijk zoeken wij een gezelschapsdierenarts die de kar wil trekken, wil mee beslissen over kansen in de praktijk en die blij wordt als de dieren en hun eigenaren dit ook zijn. Binnen de praktijk vinden wij het belangrijk om als team samen te werken in het bieden van goede zorg. Persoonlijke aandacht voor de dieren en de eigenaren staat hierbij voorop. Eigen inbreng en (eventueel) specialisatie op bepaalde vakgebieden moedigen wij alleen maar aan.

Ben jij die collega met ervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Bel, kom gewoon gezellig langs of stuur een mail met je sollicitatiebrief en CV.

Dierenartsenpraktijk Beltrum
Meester Nelissenstraat 32
7156 MD Beltrum
Tel: 0544 – 481 366

Email: jhofstede@dapbeltrum.nl
www.dapbeltrum.nl

Contactpersoon voor de vacature: Janneke Hofstede

Disclaimer | Algemene voorwaarden 
© Dierenartsenpraktijk Beltrum